Grattis Pierre von Panajott
Ditt foto har vunnit!

Stort grattis till Pierre von Panajott som har vunnit en elcykel med sitt foto “Tid för reflextion” som fick flest röster av juryn.

Vinnare

TITEL: Tid för reflextion AV: Pierre von Panajott, BESKRIVNING: Tidlös klocka

Motivering:
Tiden är väldigt aktuell idag. Tid för reflektion, tid kvar att agera, Leva i nuet men ha respekt för tiden framåt vilken värld lämnar vi över till våra barn. Bilden illustrerar något som bevarats, som ger en tanke och påminnelse om tid både bakåt och framåt samt är hållbart. Samtidigt är bilden ett konstverk i sitt skapande med en fin komposition med tydliga kontraster.

Kontakt för överlämning av priset
Kontakta Aiki Rillo på VB Energi. aiki.rillo@vbenergi.se

Följ VB Energi på Facebook

Många tävlande i årets fototävling.

Vi vill tacka för alla fantastiska bilder och bidrag i årets fototävling. Varje månad har det röstas fram en vinnare som vunnit en ekologisk matkasse (Värd 1000kr). Alla månadsfinalister mellan april-september har sedan gått till final där en jury valt ut den slutliga vinnaren som nu får högsta priset, en Crescent elcykel (Värd 13.000 kr).

Juli Finalist

TITEL: En ekorre som gottar sig
AV: Sabine Jansson

Augusti Finalist

TITEL: Flygskam
AV: Anders Arvidsson

September Finalist

TITEL: Trädkramarkatt
AV: Charlotte Bjornstrom

April Finalist

TITEL: Njut av vår natur
AV: Siri

Maj Finalist

TITEL: Tid för reflextion
AV: Pierre von Panajott

Beskrivning:
Tidlös klockan

Juni Finalist

TITEL: Magi över Siljansnäs
AV: Karin Mattsson

Beskrivning:
Ingen beskrivning tillgänglig

VB Energi är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. www.vbenergi.se